VEZİRHAN'DA ÜST YAPI ÇALIŞMALARI

Bilecik’in Vezirhan beldesinde yapımı devam eden Vezirhan Belediyesi Sosyal Tesisi'nin etrafına parke taş uygulaması yapılmaya başlandı.

27 Haziran 2016 Pazartesi 02:52
633 Okunma
VEZİRHAN'DA ÜST YAPI ÇALIŞMALARI

    Bilecik’in Vezirhan beldesinde yapımı devam eden Vezirhan Belediyesi Sosyal Tesisi'nin etrafına parke taş uygulaması yapılmaya başlandı.  

 

 

       Vezirhan Belde Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kurulan dostluğun ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından beldeye gönderilen 2 bin metre kare parke taş, sosyal tesis etrafına uygulanmaya başlandı.

 

 

     Yapılan çalışmayı yerinde inceleyen Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, beldelerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden 2 bin metre kare parke taşının geçtiğimiz günlerde geldiğini belirterek, "Bu gelen parke taşlarını beldemizin tanıtımı ve yöresel ürünlerinin satılacağı kıl çadır şeklinde oluşturan tesisin çevre düzenlemesinde kullanmaya başladık.

 

 

     Bu parke taş uygulaması tesisimize ayrı bir hava katacak. Bu hizmeti vermemizde bizlere yardımcı olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’ndan Allah razı olsun" dedi.

 

 

    Öte yandan tesisin diğer yapım çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. 

Son Güncelleme: 27.06.2016 02:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle