VATAN PARTİSİ'NDEN SERT AÇIKLAMA

Vatan Partisi Bilecik İl Başkanlığı, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na Ankara’nın Çubuk ilçesinde şehit cenazesinde yapılan saldırı ve linç girişimi kınadı.  

22 Nisan 2019 Pazartesi 16:46
354 Okunma
VATAN PARTİSİ'NDEN SERT AÇIKLAMA

Vatan Partisi Bilecik İl Başkanlığı, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na Ankara’nın Çubuk ilçesinde şehit cenazesinde yapılan saldırı ve linç girişimi kınadı.  


  Vatan Partisi Bilecik İl Başkanlı Niyazi Güner'in parti binasında yaptığı açıklamada, Ankara Çubuk'ta, Sözleşmeli Er Yener Kırıkçı’nın cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik  düzenlenen saldırı ve linç girişimini kınadıklarını bildirdi. Aydın, "Vatanımızı savunurken şehit olan Mehmetçiğimizin cenazesinde CHP genel başkanına bir saldırı olmuştur. Vatan Partisi il yönetimi olarak şiddetle kınıyoruz.

Şehitlerimiz bu milletin tamamının şehididir ve şehitler etrafında toplandığımız birlik içerisinde olduğumuz ve olmak zorunda olduğumuz bir dönemde böyle provakotif olaylara meydan vermemek ABD ülkemizde çeşitli düşünceleri birbirine düşürmek halkı karşı karşıya getirmek için bu tip provakotif eylemlere kalkışacağı unutulmamalıdır ve bu eylemler geçit verilmemelidir. Milletimizin ekonomik ve siyasi sıkıntıları aşmak için birlik olma zamanıdır. Bu vesile ile Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınıyor ve faillerinin arkasındaki güçlerin ortaya çıkartılması talebimizi siz kamuoyu aracılığı ile talep ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle