VALİ BÜYÜKAKIN BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, kentteki yerel ve ulusal basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelerek, Bilecik’in sorunlarını masaya yatırdı.

28 Haziran 2018 Perşembe 17:10
216 Okunma
VALİ BÜYÜKAKIN BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, kentteki yerel ve ulusal basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelerek, Bilecik’in sorunlarını masaya yatırdı.  


  Bilecik’te bir restoranda düzenlenen kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya gelen Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik’in nasıl büyüyeceği ve gelişeceği hakkında istişarede bulundu. Büyükakın, “İdarecilerin şehrin vizyonuna dair mutlaka bir ajandası olmalı ve kendilerinden sonra gelenler de bu projelerin takipçisi olmalı. Sanayi kuruluşları olarak baktığımız zaman etrafımızdaki büyük illerin potansiyellerini çekmememiz için hiçbir neden yok. Turizm olarak BEBKA desteği ile çok kapsamlı tematik park projesi gibi büyük bir projesinin adımlarını atıyoruz. Üniversitemiz eğitim anlamında çok büyük bir potansiyel kaynağı. Birlik ve beraberlik içerisinde olma kaydıyla bu potansiyellerimizi değerlendirirsek Bilecik'in önümüzdeki 10 yıl içerisinde çok büyük bir gelişme kaydedeceğini görebiliriz" ifadelerini kullandı.
  Kentin gelişimi için bir hareket, değişim ve gelişim ruhuyla beraber vizyon oluşturma çabasının mutlaka olması gerektiğini belirten Büyükakın, yerel yöneticiler başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları ve medya desteği ile bu kalkınmanın gerçekleşebileceğini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle