ÜZEYİR YILDIRIM İDDİALI KONUŞTU

İŞKUR Ankara İl Müdürü ve Ankara Bilecikliler Derneği Onursal Başkanı Üzeyir Yıldırım, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi için Bilecik’ten belediye başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık'a yaptı.

16 Kasım 2018 Cuma 16:03
1254 Okunma
ÜZEYİR YILDIRIM İDDİALI KONUŞTU

İŞKUR Ankara İl Müdürü ve Ankara Bilecikliler Derneği Onursal Başkanı Üzeyir Yıldırım, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi için Bilecik’ten belediye başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık'a yaptı.

Görevinden istifa eden Üzeyir Yıldırım, Cuma namazından sonrası AK Parti İl Başkanlığında Bilecik’ten belediye başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu İl Başkanı Fikret Karabıyık'a yaptı. Aday adaylığı sürecinde Üzeyir Yıldırım'ın 6'ıncı başvuru yapan kişi olduğunu anlatan Karabıyık, "Aslında az çok her adaylık başvurusunda anı şeyleri konuşuyoruz gibi oluyor ama tabi burada amaç hep söylediğimiz gibi 11 belediyenin 11’ini de AK Parti hizmetleriyle kavuşturmak.

Bu manada ben Üzeyir hocama teveccüh gösterdiği için çok teşekkür ediyorum. Biz kendisini çok seviyoruz. Tabi sürekli güzel sohbetlerimiz oluyor. Uzun zamandır bize sağladığı katkılardan dolayı da ben kendisine teşekkür ediyordum" dedi.

"Bilecik'in kültürel ve sosyal belediyeciliğe ihtiyacı var"

Üzeyir Yıldırım ise; 1965 yılında Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde doğduğunu söyleyerek, "Siyasette her zaman ifade ettiğimiz gibi AK Parti’yi Bilecik’te kurarak başladık. Teşkilatlandırma yapısını sağladık. Ben AK Parti var olduğu sürece Bilecik’te hep yanınızda olacağım. Maddi ve manevi desteğimi esirgemeyeceğim. Teşkilat noktasında problemimiz yok.  Genel merkezimizde evet der. Sonra halkımıza gideriz. Farklı bir belediyecilik yapacağız inşallah. Çünkü bizim bakışımızı hani her zaman kullandığımız gibi geçmişteki yaptıklarımızı da bugüne aktarabilirsiniz. Bilecik’in bundan sonra kültürel ve sosyal belediyeciliğe ihtiyacı var.

Gençler çok önemli. Bilecik’teki en büyük sıkıntı içerisinden üniversite gençliği. Üniversite gençliğinin bugün durumuna çözüm bulma sosyal ortamları, eğitim ortamları var zaten. Kadınlarımızı iş hayatına kazandırırken biz İŞKUR’da da programlar düzenliyoruz. Onlarla ilgili, engellilerimizle ilgili, yaşlılarımızla ilgili şeyler belediyelerin işidir. Bu noktada bunu biz projelerimiz var. Parasız da yapacağız bunları. Hükümet bütçesinden para da almayacağız. Avrupa Birliği fonlarını kullanarak bizim yıllarca bu alanda çalışmış arkadaşlarımız var. Biz Avrupa Birliği’ne para verip, paraları kullanamayan bir ülkeyiz. O verdiğimiz paraları kullanacak ekiplerimiz var" dedi.

"Ben aday gösterilirsem yüzde 50 oy ile kazandırırım"

Kendisinin farklılığı olarak 35 yıldır Ankara'da yaşadığını ama Bilecik'ten hiç kopmadığı anlatan Yıldırım, "Ankara ile Bilecik’i harmanlıyorum. Büyük şehrin imkanları var, küçük şehrin de ihtiyaçları var. Bunları ben çok iyi biliyorum. Bu noktada teveccüh gösterin inşallah. Beraber çalışacağız. Benim hiç kızma demeyim de insan kızar ama böyle kin tutma özelliğim hiç yok. Hiç bunu yapmadım. Yarın her şey bitecek ben hissediyorum. Herkesin bir adayı olabilir normaldir bu. Bu seçim arifesinde olur, biter ondan sonra biz kardeşiz. Burada kesinlikle AK Parti olarak bu belediyeyi  4’üncü dönem de AK Parti’ye kazandıracağız.  Bu noktada bende elimden geleni yapacağım.

Benim iddiam şu; ben yüzde 50 oy ile kazandırırım. Ama inşallah önümüzdeki 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin ilimize, ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirir. Çünkü biz lokomotif bir ülkeyiz. Ben sözlerimi Mevlana’nın sözleriyle tamamlayayım. Ben hakkı ve hakikati ayakta tutacağım, adil olacağım. Hizmeti de aşk ile yapacağım. Adaletli bir yönetim sergileyeceğim. Belediyeciliğe bakışım da kültürel ve sosyal belediyecilik olacak" dedi.

Konuşmanın ardından İŞKUR Ankara İl Müdürü ve Ankara Bilecikliler Derneği Onursal Başkanı Üzeyir Yıldırım aday adaylığı başvurusunu AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık'a teslim etti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HASAN CEMAL 2018-11-16 20:25:53

NASIL İŞKUIR MÜDÜRÜ OLDU SONRA NELER YAPILMAMIŞ YANLIŞLARI SÖYLESİN BİZDE BELEDİYE Mİ DOĞRU YAPMIŞ NERDE HATA YAMIŞ ONUN FİKRİNE BİLECİKLİ OLARAK KARAR VERELİM İTHAL BİR ADAY UZAKLARDAN BİR ŞEY GÖRMÜŞ BİZDE BİLELİM

Avatar
nakruf 2018-11-19 10:01:08

ithal başkan istemiyoruz.

banner22

resim yükleresim yükle