TOPLUM VE RUH SAĞLIĞI MERKEZİNDEN SERGİ

Bilecik Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde el sanatları sergisi açıldı.

03 Kasım 2015 Salı 10:29
1748 Okunma
TOPLUM VE RUH SAĞLIĞI MERKEZİNDEN SERGİ

 Bilecik Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde el sanatları sergisi açıldı.  

 

 

  Bilecik Devlet Hastanesi Acil Servis ve Yatan Hasta girişinde düzenlenen el sanatları sergisine, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Burak Öztop, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Ömer Balcı  Bilecik Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hüseyin Üçkardeş, daire müdürleri ile tedavi gören hastaların katıldı. Yoğun katılımın olduğu sergide, merkezde hizmet alanların sosyal hayata daha fazla katılmaları için faaliyet ve etkinliklerin yapıldığını kaydetti.

 

 

  Psikiyatri Uzmanı Erdal Pirinççi Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi üyelerinin Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileriyle birlikte yıl boyunca yaptıkları el işlemeleri, dekoratif ahşap süsleme eşyalar, resim ve süs eşyalarından yaptıkları eserleri sergilediklerini söyledi.

 

 

TRSM'nin üyelerinin ilaç tedavisinin yanında hayatlarını değiştiren, toplum içine katan, günlük aktivitelerini, el becerilerini ve zihinsel aktivitelerini artıran, geliştiren konuma geldiğini anlatan Pirinççi, "Hastaların yatmasından ziyade merkezlerimizde günlük aktivitelerle tedavileri öngörülmekte. Hizmetlerimizi yaklaşık 3 yıldır başarıyla devam ettiriyoruz. Hatta Türkiye’de diğer merkezlere nazaran daha aktifiz. TRSM'de yaklaşık 50-60 üyemiz aktif olarak kurslarımıza katılıyor" dedi.

 

 

  Sergiyi gezen protokol üyeleri usta öğreticilerden bilgi alarak, kurs bitirme belgelerini verdi.

Son Güncelleme: 03.11.2015 10:29
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKSergiToplum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle