SIKINTI YOK…YOK BİLECİK MERKEZE BAĞLI 47 KÖY YOLU ULAŞIMA AÇIK

Bilecik il geleninde etkili kar yağışı sonucu ulaşıma kapanan 51 köy yolunu açmak için çalışmalar sürüyor.

11 Şubat 2015 Çarşamba 13:09
4176 Okunma
SIKINTI YOK…YOK  BİLECİK MERKEZE BAĞLI 47 KÖY YOLU ULAŞIMA AÇIK

 Bilecik il geleninde etkili kar yağışı sonucu ulaşıma kapanan 51 köy yolunu açmak için çalışmalar sürüyor.

 

 

  Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik il genelinde bazı köy yollarının ara ara ulaşıma kapandığını belirtti. Yıldırım, "Merkeze bağlı 47 köyümüzde herhangi bir sıkıntı yok. Bozüyük ve Pazaryeri tarafından yoğun kar yağışı var.

 

 

Bozüyük'te 30, Pazaryeri'nde 10, Söğüt'te 6, Gölpazarı'nda ise 5 köy yolunun ulaşıma kapandı, ama tüm ekipler o bölgelerde şuan çalışmalar yapıyor. Bizim açtığımız yollar yağışın fazla olmasından dolayı tekrar kapanıyor. Sıkıntı bu anlamda yaşıyoruz. 8 greyder, 3 kamyon, 3 kepçe ve 3 kar bıçaklı kamyonumuz bu bölgelerde vatandaşların mağduriyeti gidermeye çalışıyorlar. Bu araçları kurmuş olduğumuz GPS sistemi ile hangi köy yolunda olduğu ve çalışmalarını takip ediyoruz.

 

 

Geçen yağışlarda merkezdeki köy muhtarları yolları kapandığı için bizlerden devamlı yardım istemişti. Bu yağışlarda merkezde bulunan 47 köyümüzde bir sıkıntı yok. Sadece Kapaklı köyümüzde vardı, onu da hemen giderdik. Merkezde fazla çalışma olmadığı için ekipleri Bozüyük ve Pazaryeri tarafına yönlendirdik” dedi.

Son Güncelleme: 11.02.2015 13:09
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKÖYYOLUSIKINTIYOK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle