SEVİLEN BAŞSAVCI TAYİNİNİ İSTEDİ

Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner tayinini istedi.

26 Mart 2016 Cumartesi 06:59
1241 Okunma
SEVİLEN BAŞSAVCI TAYİNİNİ İSTEDİ

 Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner tayinini istedi.

 

 

Bilecik halkı tarafından sevilen Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner,  kendi sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür paylaşımında bulundu. “Teşekkür ederim” başlıklı paylaşımda bulunan Şahiner’in yazısı şu şekilde devam etti ; ''İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliğine eşim Bilecik hakimi Arzu Özkan Şahiner atandı. Ben İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı'na atandım. Atanma konusunda talebimiz vardı.

 

 

HSYK Daire Başkanlarımız ve üyelerimiz yargıda liyakati, kariyeri, başarıyı dikkate alarak çok ciddi özverili çalışma sonucu Türk yargısına can suyu kazandıracak, Bam Kararnamesini gerçekleştirdiler. Şahsım ve eşim adına HSYK Başkanımıza, daire başkanlarımıza, üyelerimize, emeği geçen bizi bu göre layık görenlere şükranlarımı sunarım.''  

  Öte yandan Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner’in en kısa zamanda İzmir’e yerleşeceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 26.03.2016 06:59
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBAŞSAVCIGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle