ŞAHLANIŞ HAREKETİ GENEL BAŞKANI MURAT ALTUN BİLECİK'TE TEMASLARDA BULUNDU

Şahlanış Hareketi Genel Başkanı Murat Altun, Bilecik’te bir takım temaslarda bulundu.

26 Aralık 2016 Pazartesi 09:41
1620 Okunma
ŞAHLANIŞ HAREKETİ GENEL BAŞKANI MURAT ALTUN BİLECİK'TE TEMASLARDA BULUNDU

   Şahlanış Hareketi Genel Başkanı Murat Altun, Bilecik’te bir takım temaslarda bulundu.  

 

   

      Şahlanış Hareketi Genel Başkanı Murat Altun, Demokrat Parti (DP)'nin eski Bilecik il ve merkez ilçe başkanlığı yapmış olan Necip İman, DP eski Vezirhan Belde Başkanı Ahmet Yıldız ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Yapılan toplantı sonrası açıklama yapan Şahlanış Hareketi Genel Başkanı Murat Altun, Bilecik’te olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eski dostlarıyla bir araya geldiğini belirtti. Altun, “Kurucusu olup, Genel Başkanlığını ifa ettiğim Şahlanış Hareketinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek genel kurulunda ilkelerimiz doğrultusunda bayrağı ve nöbeti yetkili kurullarımız ve gönüldaşlarımız ile istişare ederek kıymetli bir arkadaşımıza devredeceğim.

 

 

  Bu karar ve tercihimin uzun yıllar bulundukları makamlara adeta kazık çakan ve o yapıları tapulu mülkü olarak gören diğer siyasi yapı veya sivil toplum kuruluşları genel başkanlarına da örnek olmasını umuyorum. Bizler de yeni yapılanmalar içerisinde girdiğimiz şu günlerde Bilecik’teki dostlarımızı ziyaret ederek onların fikir ve düşünceleri aldık” dedi.

Son Güncelleme: 26.12.2016 09:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle