PTT’NİN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ AKŞAM YEMEĞİ İLE SON BULDU

Posta Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kuruluşunun 175. yıl dönümü sebebi ile Bilecik’te de gerçekleştirilen etkinlikler, çalışan ve emekli personele verilen yemek ile son buldu.

24 Ekim 2015 Cumartesi 07:51
1451 Okunma
PTT’NİN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ AKŞAM YEMEĞİ İLE SON BULDU

  Posta Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kuruluşunun 175. yıl dönümü sebebi ile Bilecik’te de gerçekleştirilen etkinlikler, çalışan ve emekli personele verilen yemek ile son buldu.  

 

 

  Dün Cumhuriyet meydanında başlayan etkinliklerin ardından gece de yıl dönümü dolayısı ile bir yemek düzenlendi. Çalışan ve emekli personel adına verilen yemekte konuşan Bilecik PTT Başmüdürü Halit Taşpınar, ülkenin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasındaki önemine paralel olarak hizmetlerini sürdüren ve 175 yıllık geçmişle köklü bir geleneğe sahip olan bir teşkilatın içinde yer aldıklarını belirtti. Taşpınar, “2004 yılında uygulamaya koyduğu PTT Bank Projesi ile iş yerlerimiz yeni bir görünüm kazanmış olup, aynı zamanda sürekli yapılan yeniliklerle de hizmetin kalitesi ve standardı yükseltilmektedir.

 

 

 Bu bağlamda özellikle bankacılığın olmadığı kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımızın finansal alandaki ihtiyaçların karşılanması için iş yerlerimiz de verilen hizmet çeşitliliği her geçen gün artırılmaktadır. Teşkilatımız 2 Eylül 2013 tarihi itibariyle yapılan statü değişikliği sonucu anonim şirket olarak hizmete devam etmekte olup bugüne kadar yapıldığı gibi bundan sonra da yapılacak atılımlarla hizmetlerimiz en iyi şekilde yürütülecektir.

 

 

 İş yerlerimizin daha modern duruma getirilmesi için yürütülen PTT Bank konsepti çalışmaları son hızla sürdürülmekte olup otomasyon sistemi üzerinden gerçekleştirilen online hizmet çeşitlerimiz vatandaşımızın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda sunulmakta ve artık tüm merkez şube ve acentelerimiz de parasal iş ve işlemler saniyeler içerisinde yapılmaktadır. Kuruluş yıl dönümü için düzenlediğimiz akşam yemeğine katılan tüm personelimize teşekkür ederiz” dedi.

 

 

  Düzenlenen yemek, kesilen pasta ve hatıra fotoğraflarının çekimi ile sona erdi. 

Son Güncelleme: 24.10.2015 07:51
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKYemekPtt175175.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle