PTT BİLECİK BAŞMÜDÜRLÜĞÜ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETTİ

  Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Bilecik Başmüdürlüğü araç filosunu genişletti.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
09 Mart 2018 Cuma 14:57
747 Okunma
PTT BİLECİK BAŞMÜDÜRLÜĞÜ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETTİ

  Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Bilecik Başmüdürlüğü araç filosunu genişletti.

  PTT Bilecik Başmüdürü Serhat Bozkurt, müdürlük binası önünde kurumlarına kattıkları yeni araçları basına tanıttı. Bundan sonra araç filolarının genişlemesiyle müşterilerine daha da iyi hizmet vereceklerini aktaran Bozkurt,  "Bilecik PTT Başmüdürlüğü, APS kurye, posta ve kargo dağıtım ile PTT Mobil hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet mobil 2 adet hafif ticari araç ve 4 motosikleti daha filomuza dahil edilerek 2 mobil ve 23 hafif araç olmak üzere toplamda 25 araç, 4 motosiklet ile hizmet verecektir.

 2018 yılında 7 memur, 3 dağıtıcı olmak üzere toplam 10 yeni personelin ataması genel müdürlüğümüzce yapılmıştır. Yeniden yapılanma kapsamında başmüdürlüğümüz 1 ihtisas müdürlüğü iken, 2 müdürlük şeklinde İşletme Müdürlüğü ile İdari ve Mali Birimler Müdürlüğü yapılandırılmıştır" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle