PTT BABALAR GÜNÜNE ÖZEL KAMPANYA DÜZENLEDİ

Bilecik Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) İl Müdürlüğü “Babalar Günü” için indirim kampanyası düzenledi.

10 Haziran 2014 Salı 08:33
994 Okunma
PTT BABALAR GÜNÜNE ÖZEL KAMPANYA DÜZENLEDİ

 Bilecik Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) İl Müdürlüğü “Babalar Günü” için indirim kampanyası düzenledi.

 Bilecik PTT Başmüdürü Halit Taşpınar yaptığı açıklamada, şirketlerince verilen hizmetlerinin tanınırlıklarını ve bilinirliklerinin artırmak amacıyla özel günlerde ve bayramlarda hizmet içerikli kampanyalar düzenlediklerinin ve bu kampanyalarının belirli dönemlerde kurye ve kargo indirimi olarak yaptıklarını belirtti. Taşpınar, “ Uygulanan bu kampanyalarla Ülkemiz genelinde kampanya konusu hizmetlere talepler artmakta ve olumlu sonuçlar ortaya çıkmaktadır. Bu kapsamda 10-15 Haziran 2014 tarihleri arasında “Babalar Günü”  için bir indirim kampanyası düzenlenmiş olup, tüm özel günlerde olduğu gibi yurt içinde babalar gününden önceki 5 gün içerisinde postaya verilecek bütün kargo ve APS kuryeleri için yüzde 10 indirim uygulanacak ve indirimli kampanya uygulamasından Türkiye genelindeki tüm müşterilerimiz hiçbir başvuru ve şart gözetilmeksizin yararlanabileceklerdir.

 Bahse konu indirim kampanyası için özel olarak tasarlanan afişler işyerlerimizde tüm müşterilerimizin görebileceği şekilde panolara asılmış olup, en değerli varlığımız olan babalarımızın sevindirilmesine bir nebze olsun katkı sağlamak hedefimizdir “diye belirtti.

BİLECİK PTT OLARAK 13 AYRI NOKTADA HİZMET VERMEKTEYİZ”

İl Müdürü Halit Taşpınar yaptığı açıklamasının devamında, İl sınırlar geleninde Bilecik merkez, Bozüyük, Söğüt, Osmaneli, Pazaryeri ve Gölpazarı ilçeleri PTT Merkez Müdürlükleri olmak şeklinde hizmet verdiklerin belirtti. Taşpınar, “Bilecik Gar ve Bozüyük Çarşı ile Yenipazar ilçesi ve İnhisar’da PTT Şubeleri şeklinde, Vezirhan, Bayırköy ve Dodurga’da ise PTT acenteleri şeklinde olmak üzere toplam 6 adet merkez, 4 adet şube ve 3 adet acente ile 13 ayrı noktada hizmet vermektedir. Ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasındaki önemine paralel olarak, hizmetlerini sürdüren ve bir buçuk asrı aşan bir geçmişle köklü bir geleneğe sahip olan Kurumumuz 2004 yılından bu yana uygulamakta olduğu PTT Bank projesi ile yeni bir görünüm kazanmış olup, aynı zamanda sürekli yapılan yeniliklerle hizmet kalitesi ve standardı yükseltilmiştir.

 

 Bu bağlamda özellikle bankacılığın olmadığı kırsal kesimde yaşaya vatandaşlarımızın finansal alandaki ihtiyaçlarının karşılanması için işyerlerimizde verilen hizmet çeşitliği her geçen gün artırmaktadır “diye belirtti.

Son Güncelleme: 10.06.2014 08:33
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKPttBabalar Günü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle