ÖZGECAN İÇİN YÜRÜ BİLECİK

Bilecik’de yarın üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi nedeniyle yürüyüş düzenlenecek.

17 Şubat 2015 Salı 12:38
1764 Okunma
ÖZGECAN İÇİN YÜRÜ BİLECİK

  Bilecik’te yarın üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi nedeniyle yürüyüş düzenlenecek.

 

 

  Türkiye Gençlik Birliği Bilecik Şubesi yarın, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi nedeniyle yürüyüş düzenleyeceğini bildirdi. Türkiye Gençlik Birliği Bilecik Şubesi adına açıklama yapan İl Sekreteri Esen Altıntaş, Türkiye’de kadın cinayetleri resmi kayıtlara göre 2003’ten 2009’a 7 yıllık süreçte bin 400 kat arttığını ve bugüne kadar bu oran katlanarak devam ettiğini belirtti.

 

 

Altıntaş, “Bardağı taşıran son damla ise alevler içinde cayır, cayır yakılarak katledilen Özgecan Aslan olmuştur. 18 Şubat 2015 Çarşamba günü saat 16:00’da Bilecik Cumhuriyet Meydanı’nda toplanıp, Çay Bahçesi önüne Özgecan Aslan ve hayatını kaybeden tüm kadınlarımız için yürüyoruz. Bilecik halkını, siyasi partileri, kitle örgütlerini ve vicdan sahibi tüm vatandaşlarımızı bu yürüyüşe davet ediyoruz. Hepimiz Özgecan’ız Bir Oldukça Varız” dedi.

Son Güncelleme: 17.02.2015 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle