MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve beraberindeki muhtarlar dernek binasında AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı'yı ağırladı.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
07 Ağustos 2018 Salı 12:47
138 Okunma
MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
banner15
banner18

Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve beraberindeki muhtarlar dernek binasında AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı'yı ağırladı.  


  Bilecik'te bulunduğu süre zarfından bir çok sivil toplum kuruluşu ve dernek yöneticileri ile bir araya gelen AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı'yı bu sefer mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi. Kent ile ilgili konu ve çalışmalar hakkında fikir alışverişlerin yapıldığı ziyaret hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Selim Yağcı, "Yeni haftanın ilk gününde toplumumuzda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel ayaklarından biri olan mahalle ve merkeze bağlı köy muhtarlarımız ile Muhtarlar Derneği’nde bir araya geldik. Mahallelerimizin ve merkeze bağlı köylerimizin sorunları ve bu alanlardaki yaptığımız ve yapmayı düşündüğümüz çalışmalara ilişkin olarak karşılıklı görüş alışverişi içerisinde bulunduk. Muhtarlarımızın bizlere olan bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada yaptıkları ve yapacakları destek ve katkılar sebebiyle kendilerine teşekkür ediyorum. El ele gönül gönüle vererek birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.


  Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar da kendilerini ziyaret eden Milletvekili Selim Yağcı’ya teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükleresim yükle