MUHTARLAR İKTİDARI BAKLAVA YİYEREK KUTLADI

Bilecik’teki muhtarlar, AK Parti'nin Bilecik ve Türkiye genelinde birinci parti çıkmasını baklava yiyerek kutladılar.

02 Kasım 2015 Pazartesi 07:32
1299 Okunma
MUHTARLAR İKTİDARI BAKLAVA YİYEREK KUTLADI

 Bilecik’teki muhtarlar, AK Parti'nin Bilecik ve Türkiye genelinde birinci parti çıkmasını baklava yiyerek kutladılar.  

 

 

  1 Kasım genel seçimlerinde tüm sandıklar açılırken, muhtarlar, Bilecik ve 7 ilçesinde birinci parti çıkarak tek başına iktidar olan AK Parti’nin bu zaferini baklava yiyerek kutladılar. Bilecik’in köylerindeki bazı köy ve mahalle muhtarlar ve her pazartesi olduğu gibi bu pazartesi de Bilecik Muhtarlar Derneği'nde toplandılar. Yapılan seçimleri baklava alarak kutlayan muhtarların davetini kırmayan Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım da programa eşlik etti.

 

 

 Dün yapılan seçimlerinin vatana millete hayırlı olmasını dileyen Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, “Mahalle ve köy muhtarları olarak memleketimiz için AK Parti hükümetinin yalnız başına iktidara gelmesi için toplandık. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza bizlere yardımcı olan köyümüze hizmet getiren İl Genel Meclis üyelerine bu başarıyı kutlamak için baklava ikramında bulunduk. Bütün muhtarlar adına herkese teşekkür ederim” dedi.

 


 

  “1 KASIM SONRASI GÜZEL BİR SÜRPRİZ”

 

  Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım ise, 1 Kasım seçimleri sonrası güzel bir sürprizle karşılaştıklarını belirterek, “Muhtarlarımız bugün 1 Kasım sonrası güzel bir sürprizle bizleri buraya çağırdılar, davet ettiler. Hepsine teşekkür ediyoruz. Her köyümüzde kazasız belasız seçimi atlattık. Ülkemize milletimize ilimize köylerimize hayırlı olmasını diliyorum. Hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

  Konuşma sonrası Serkan Yıldırım, İlhami Çınar’a kendi elleri ile baklava ikram etti. Davete bazı İl Genel Meclis üyeleri de katıldı.

Son Güncelleme: 02.11.2015 07:32
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKMUHTARLAR
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle