MUHTARA BİR GİDEN BİR DE GİTMEYEN PİŞMAN

 Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi muhtarlık binasına giden ve yerdeki çamurla cebelleşmek zorunda vatandaşlar bu duruma tepki gösterdiler.  

13 Aralık 2018 Perşembe 12:44
1932 Okunma
MUHTARA BİR GİDEN BİR DE GİTMEYEN PİŞMAN

 Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi muhtarlık binasına giden ve yerdeki çamurla cebelleşmek zorunda vatandaşlar bu duruma tepki gösterdiler.  


  Bilecik merkez Kayı Boyu Cami altında bulunan muhtarlık binası girişi ve 20 metrelik yürüyüş yolu, yağan yağmur sonrası her defasında çamur olması muhtarla işi olan vatandaşları zor durumda bırakıyor.

Bilecik Belediyesi tarafından kent merkezinde çoğu muhtarlara modern bir yer yapılırken, Hürriyet Mahallesi muhtarı aynı zamanda Kayı Boyu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı olan Ehliman Bozkurt cami altında bulunan yeri kullanmak istedi.

Bu alanı kullanan muhtar, binaya giden yolu rahat yürünebilecek bir duruma getirememesi vatandaşları sıkıntıya düşürdü. Muhtarlık binasına gitmek durumunda kalan vatandaşlar, ayakları çamura batmış bir şekilde dönmek zorunda kalıyor.

Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar muhtarın belediye tarafından yapılan modern binaya geçmelerini istediler.

Son Güncelleme: 13.12.2018 12:53
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mahalleli 2018-12-14 07:46:36

ya editör kardeşim yalan yanlış haber yapma birincisi muhtarlık binası parkın orada ikincisi cami altında faal bir marangozhane var şimdi birilerini kötülemenin manası ne bak muhtar Ehlivan abide bu konu da sana kızar bence hemen düzelt yalan yanlış hanerini

Avatar
Ehliman Abi candır! 2018-12-13 15:28:09

Ehliman abi candır.

Avatar
PALAVRA 2018-12-14 14:42:18

MUHTARLIK BİNASI ORASI DEĞİL KARDEŞİM. ORASI CAMİ DERNEĞİ.ADAM BELEDİYE YLE KAVGALI.ONUN İÇİN BELEDİYENİN YAPTIĞI MUHTARLIK BİNASINI KULLANMIYOR.

Avatar
PALAVRA 2018-12-14 14:48:21

CAMİ DE DERNEK BAŞKANLIĞI DA YAPIYOR AMA NAMAZA GELİP TE İKİNCİ SAFA KALDIN MI DONDUN DEMEKTİR .CEBBİNDEN VRİYOR YA İKİNCİ SAFIN ISITICISINI YAKTIRMIYOR.

banner22

resim yükleresim yükle