MİLLETVEKİLİ YAĞCI'NIN "15 TEMMUZ" MESAJI

 AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı “ 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

15 Temmuz 2019 Pazartesi 15:50
144 Okunma
MİLLETVEKİLİ YAĞCI'NIN "15 TEMMUZ" MESAJI

 AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı “ 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 


Yağcı mesajında, “Bugün üçüncü yılını idrak ettiğimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Bir taraftan 251 vatandaşımızı bir gecede kaybetmenin hüznünü tekrar yaşarken, diğer yandan dünyada az bulunur bir direnişe imza atmanın gururunu yaşıyoruz. 15 Temmuz gecesinden itibaren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Türkiye’nin tüm şehirlerinde, meydanlarında, sokaklarında, her partiden, her görüşten, her hayat biçiminden vatandaşlarımız, iradesine, demokrasisine, geleceğine sahip çıkmak için, aynı duyguyla, aynı heyecanla, aynı kararlılıkla bir araya gelmiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, tüm siyasi partilerin ortak imzasıyla, tek yürek, tek vücut olarak darbe teşebbüsüne karşı millî iradeye sahip çıkılmıştır. Kendisini bu ülkenin bir ferdi, bu milletin bir evladı olarak hisseden herkes, bu darbe girişiminin karşısında yer almıştır. Ülkemiz tarihinde ilk defa, bu çapta bir silahlı darbe teşebbüsü, bizzat milletimiz tarafından engellenmiş olup, ülkemiz demokrasi ve hukuk devletine olan bağlılığın, sadece yazıda, sadece sözde kalmayan, gerektiğinde vatandaşlarının canı pahasına bu değerlerin hayata geçirildiği bir ülke olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Ellerini ovuşturarak ülkemizin sıkıntıya düşmesini, diz çökmesini, pes etmesini bekleyenleri bugüne kadar sevindirmedik, yarın da sevindirmeyeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi ebediyete kadar kaim ve muzaffer eylesin. Bu vesileyle şehitlerimizi rahmetle, minnetle, hürmetle yâd ediyor, Allah onlardan razı olsun diyorum. Gazilerimize, mücadeleleri, fedakârlıkları sebebiyle en kalbi teşekkürlerimi iletiyorum.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
reis duy sesimiziii 2019-07-15 17:13:24

secim hazimeti ne olduu sayenizde chpliler aldııı

banner22

resim yükleresim yükle