MHP ANKARA'YA ÇIKARTMA YAPTI

Bilecik Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl teşkilatı ve ilçe Belediye Başkanları Ankara’da bir takım ziyaretlerde bulundular.

10 Haziran 2014 Salı 07:09
1553 Okunma
MHP ANKARA'YA ÇIKARTMA YAPTI

 Bilecik Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl teşkilatı ve ilçe Belediye Başkanları Ankara’da bir takım ziyaretlerde bulundular.

 MHP Bilecik İl Başkanlığınca düzenlenen geziye,  İlçe Belediye Başkanları, İl yönetimi, İlçe yönetimim ve Belediye Meclis üyeleri olmak üzere 53 kişi katıldı. Sabah saatlerinde Ankara’da olan gurubu Bilecik MHP Milletvekili Bahattin Şeker karşıladı.

 

 

 Karşılamanın ardından gurup, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki parti grup toplantısına katıldılar. Yapılan parti gurup toplantısının ardından gurup Anıtkabir de Atanın huzura çıkan gurup, Anıtkabir’den sonra Alparslan Türkeş’in mezarlığını ziyaret edeceği oradan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek Ankara’dan ayrılacağı bildirildi.

 

 

 Ankara ziyaretlere, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, İnhisar Belediye Başkanı Ayhan Ödübek, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, İl Başkanı Sabri Eraslan, Merkez İlçe Başkanı Mahmut Özbekar, Bilecik MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, İl ve Belediye Meclis üyeleri, İl yöneticileri ve İlçe yöneticileri katıldı.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 10.06.2014 07:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle