MANDALİNALAR PAZARDA BEKLENEN İLGİYİ GÖRMEDİ

Kış aylarının yaklaşmasıyla mandalinalar tezgahlardaki yerlerini almaya başladı.

02 Ekim 2015 Cuma 08:02
1649 Okunma
MANDALİNALAR PAZARDA BEKLENEN İLGİYİ GÖRMEDİ

Kış aylarının yaklaşmasıyla mandalinalar tezgahlardaki yerlerini almaya başladı.

 

 

  Kış ayı meyvesi olan mandalinalar, Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi’nde her hafta pazartesi günü kurulan pazardaki tezgahlarda yerini aldı. Kış aylarının vazgeçilmez C vitamini deposu olan mandalinalar pazarda 1,5 liradan satılırken, müşterinin fazla ilgisini çekmiyor. Pazarda mandalina satıcılığı yapan Recep Şener, mandalina satışları şuan için durgun olduğunu belirterek, “Okulların açılmasının ilk haftası olduğu için pazara gelen vatandaşın sayısı az. Mandalinalar normalinden erken yetişmesi de vatandaş için sürpriz oldu. İlerleyen haftalarda portakalın çıkması ile mandalina satışları da başlar” dedi.

 

 

  Vatandaşlar ise, bu sene mandalinanın tezgahlarda erken yerini aldığını belirterek, tadının ekşi olmasından dolayı fazla tercih etmediklerini söylediler.

Son Güncelleme: 02.10.2015 08:02
Anahtar Kelimeler:
PazarKapalıpazarMandalina
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle