MALUM TOPLANTIYA KATILANLARDAN SIRA KİMDE ?

Geçtiğimiz aylarda Bilecik Sevgi Çiçeği Kolejinde Bilecik POMEM Müdürü Hasan Uğural İstanbul’a tayini çıkması nedeni ile bir yemek düzenlenmişti.

08 Haziran 2014 Pazar 07:27
2758 Okunma
MALUM TOPLANTIYA KATILANLARDAN SIRA KİMDE ?

 Geçtiğimiz aylarda  Bilecik Sevgi Çiçeği Kolejinde Bilecik POMEM Müdürü Hasan Uğural İstanbul’a tayini çıkması nedeni ile bir yemek düzenlenmişti. 

 Bu yemeğe katılan İl Müdürleri ise,  Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Selahattin Bulmuş, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, Bilecik Polis Okulu Müdürü Hasan Uğural, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Bayram Kaya ve Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman şeklinde olmuştu. Bu Müdür'ler arasında Pomem Müdürü Hasan Uğural'ın zaten tayini çıkmıştı diğer isimlerden ise, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Bayram Kaya toplantı sonrası tayinleri çıkarak ilimizden ayrılmışlardı. Geriye kalan 2 müdür ve 2 Genel Sekreter kalmıştı. İddialara göre Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk önümüzdeki günlerde görevden alınacak isimler olduğu söyleniyor. Bu görev değişikliğinin nedenleri ise Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz o toplantıya katılanlarının gereğini yapacağım sözü üzerine gözler şimdi Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Selahattin Bulmuş ve Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant’a çevrildi. 

 Bu toplantıya katılan , Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne getirilen Lütfü Doyuk 2006 yılında görevine başlamıştı. 2006 yılında göreve gelen Doyuk 2 yıl görev yaptıktan sonra Ankara'ya alınmıştı. Doyuk, Eskişehir Bölge İdare Mahkemesine açtığı davayı kazanarak tekrar Bilecik'e gelmişti. Gençlik ve Spor Bakanlığının yapmış olduğu kararname ile bu hafta içinde o görev değişikliğinin gerçekleşmesi gelen bilgiler arasında yer alıyor.

 

Son Güncelleme: 08.06.2014 07:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle