KESTANE KEBAP TEZGAHLARDA

Kışın vazgeçilmezi kestane Bilecik’te 13 liradan tezgahlarda yerini aldı.

02 Kasım 2016 Çarşamba 08:07
1188 Okunma
KESTANE KEBAP TEZGAHLARDA

    Kışın vazgeçilmezi kestane Bilecik’te 13 liradan tezgahlarda yerini aldı.  

 

 

      Kış aylarında farklı çeşitler ile tüketilen ve en sevileni kestane, boyutlarına göre fiyatları da değişiyor.  En küçük boyu 8 liradan başlayan kestanelerin fiyatı 13 liraya kadar çıkıyor. Konu hakkında açıklama yapan Bilecik’te manav sahibi Kadir Demirbaş, “Kış aylarının vazgeçilmez eğlence ve şifa kaynağı kestane sezonu başlamıştır. Kestane çeşitleri boyuna göre değişiyor. Yaklaşık 4-5 çeşidimiz var.

 

 

     Kaynatmalıktan ateşte közlemeye kadar, mangalda yapıncaya kadar her çeşidi mevcuttur. Fiyatların biraz yüksek oluşundan dolayı satışlarımız şuanda tam olarak başlamadı.  İlk kar düştüğü zaman kestane sezonu da karla beraber fırtına gibi gelecektir inşallah. Fiyatlarımız en iri boyu 13 lira, en ufak boyu 8 lira, 10 lira, 12 lira olmak üzere 4-5 çeşidimiz var” dedi.

 

Son Güncelleme: 02.11.2016 08:07
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKGüncelKestane
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle