İSTİKLAL MAHALLESİNİ SAKİNLERİ ORUÇLARINI HEP BİRLİKTE AÇTI

Bilecik Belediyesi tarafından İstiklal Mahallesi'nde verilen iftarda, mahalle sakinleri aynı sofrada oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.

03 Temmuz 2016 Pazar 09:48
598 Okunma
İSTİKLAL MAHALLESİNİ SAKİNLERİ ORUÇLARINI HEP BİRLİKTE AÇTI

   Bilecik Belediyesi tarafından İstiklal Mahallesi'nde verilen iftarda, mahalle sakinleri aynı sofrada oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.  

 

 

       Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen iftar ile birlik ve beraberlik tablosu bu kez İstiklal Mahallesinde sergilendi. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı da Merkez Şerifpaşa Cami önünde kurulan iftar sofrasına katıldı. Gerçekleştirilen iftar programlarının önemine değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, birlik ve beraberliğinin toplum içindeki önemini belirtti.

 

 

    Başkan Yağcı, "Öncelikle hepinizin rahmet ve bereket ayı Ramazanınızı tebrik ediyorum. Bu mübarek ayın hepimizin hakkında hayırlı ve mübarek olmasını diliyorum. Bu akşamki iftar programımıza teşrifleriniz için teşekkür ediyor, hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Değerli kardeşlerim, birlik ve beraberlik ayı,  kardeşlik ve sevgi ayı,  hoşgörü, huzur ve yardımlaşma ayı olan Ramazanı hep birlikte idrak ediyoruz.

 

 

    Artık son günlerine yaklaştık. Gerçekten Bilecik, diriliş, kuruluş ve kurtuluşun beşiği olan bir şehir.Özellikleri olan bir şehir. Rastgele bir toprak parçası değil. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı da çok önemli bir ay. İçinde bin aydan daha hayırlı neticeler veren bir ay. İşte bizler de bu topraklara ve geleneklerimize yakışır bir şekilde Ramazanı değerlendirme gayretinde olduk. Şehrimizin her bir köşesinde bu sofraları kurduk.

 

 

     Bu sofralar, sevgi, kardeşlik, bereket, huzur ve yardımlaşma sofraları. Allah'a çok şükürler olsun ki dünden çok daha güçlüyüz. Ancak, yarın daha da güçlü olmak için birbirimizi daha çok sevmeliyiz. Mutlu olmanın tek yolu var. O da birbirimizi sevmek. Bizler birbirimizi daha çok sevdikçe, daha güçlü bir mahalle, daha güçlü bir şehir ve daha güçlü bir ülke oluruz" dedi.

 

 

   Belediye Başkanı Selim Yağcı, dualarla açılan orucun ardından vatandaşlarla birlikte çay içerek, sohbet etti.

Son Güncelleme: 03.07.2016 09:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle