İLLER ARASI KYOKUSHIN KARATE ŞAMPİYONASI BİLECİK’TE

Bilecik, İller Arası Kyokushın Karete Şampiyonasına ev sahipliği yapacak.

19 Ocak 2015 Pazartesi 07:31
2530 Okunma
İLLER ARASI KYOKUSHIN KARATE ŞAMPİYONASI BİLECİK’TE

Bilecik, İller Arası Kyokushın Karete Şampiyonasına ev sahipliği yapacak. 

  24-25 Ocak tarihleri arasında Bilecik’te düzenlenecek olan İller Arası Karate Şampiyonasına Bilecik’n yanı sıra, Ankara, İstanbul, Bursa, Şanlıurfa, Hatay, Kocaeli, Adana illerinden toplam 350 sporcunu katılacak.

 

 

Şampiyona hakkında açıklama yapan Milli Hakem ve Karate Antrenörü Yılmaz Durmuş, Mart ayında Yunanistan da yapılacak olan Dünya Şampiyonası öncesi  müsabakaların sporcular için önem daha fazla artacağını belirterek, “İlimizde Kyokushın Karate stilini çalışan  150 sporcumuz bulunmaktadır. Müsabakalara 30 sporcu ile ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. İlimize dışarıdan gelen sporcu antrenör ve hakemlerimize ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Kyokushın Karate, sisteminin ana özelliği tam temaslı oluşudur.

 

 

Bu sebeple eğitmen ve öğrenciler tam temaslı bir dövüşe kendilerini hazırlamak için sert müsabakalara katılmaları gerekmektedir. Diğer karate formlarından farklı olarak Kyokushin herhangi bir eldiven veya koruyucu malzeme olmaksızın tam temaslı dövüşe büyük önem verir. Bu oldukça sert görünmesine karşın rakibin yüzüne vuruş yapılmasına izin verilmemesi ciddi zarar görülmesini önemli ölçüde engellemektedir. Diğer taraftan kafa ve yüze diz veya tekmelere izin verilmektedir” dedi.

  Ayrıca Karate Şampiyonası Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonunda 24-25 Ocak 2015 tarihinde yapacağı, ilk gün Küçük-Ümit-Yıldız kategorileri büyüklerin maçları ise ikinci gün yapılacağı bildirildi.

Son Güncelleme: 19.01.2015 07:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle