HALK OYUNLARI ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Halk Eğitim Merkezi, Bozüyük Belediyesi ve İlçe Müftülüğünün katkılarıyla 2'nci folklor şenliği düzenlendi.

11 Haziran 2014 Çarşamba 10:14
1890 Okunma
HALK OYUNLARI ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

 Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Halk Eğitim Merkezi, Bozüyük Belediyesi ve İlçe Müftülüğünün katkılarıyla 2'nci "Halk Oyunları Şenliği" düzenlendi. 

  Şenlikte, Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri tarafından okullarda öğrencilere öğretim yılı boyunca eğitimi verilen yöresel folklor gösterileri sahnelendi. İlçe genelinde ki birçok okul öğrencileri tarafından sahnelenen folklor gösterileri öğrenci velileri ve vatandaşlar tarafından beğeniyle takip edildi. Öğrencilerin eğitiminin Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri Ali Kirlik, Emre Dengiz ve Ebru Keskin tarafından verildiği kaydedildi. Şenlik sonunda öğrencilere madalya ve belgelerinin verilmesi ile program sona erdi. Şenliğin düzenlendiği salonun girişindeki çocuk bakım kursu usta öğreticileri tarafından açılan sergide konukların ziyaretine sunuldu.

 

 

  Şenliğe, İlçe Kaymakamı Köksal Şakalar, İl Genel Meclis Üyeleri Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükçü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, İlçe Müftüsü Burhan Çakır, İlçe Sağlık Müdürü İbrahim Eskitütüncü, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı, , İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda veli katıldı.

 

 

 

Son Güncelleme: 11.06.2014 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle