ENGELSİZ YAŞAM İÇİN ORTAK ÇALIŞMA YAPTILAR

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen denetimlerde engelsiz bir Bilecik için ortak çalışma gerçekleştirildi.

09 Eylül 2014 Salı 12:13
1349 Okunma
ENGELSİZ YAŞAM  İÇİN ORTAK ÇALIŞMA YAPTILAR

 Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen denetimlerde engelsiz bir Bilecik için ortak çalışma gerçekleştirildi.

 Bilecik Valiliği koordinatörlüğünde oluşturulan komisyon kararına göre şehir merkezinde yaya kaldırımını işgal eden esnafa yönelik uyarı denetimi gerçekleştirildi. Denetimler kapsamında Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen UDEP (Ulaşılabilirlik Destek Projesi) projesi kapsamında yenilenen şehir merkezinde, başta dez avantajlı gruptaki vatandaşlarımızın şehir içindeki kaldırımlarda ulaşımlarını zorlaştıracak engellemelere yönelik kontroller yapıldı.
,
 
 Gerçekleştirilen denetimlerde 2012 / 16 Sayılı Başbakanlık Genelgesi ve yürürlüğe giren Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı gereğince, Karayolu Trafik Güvenliği İl Koordinasyon Kurulunun 28 Ağustos 2014 tarihinde yapılan toplantıda esnaf tarafından yaya kaldırımlarına bırakılan malzemelerin kaldırılmasına ilişkin olarak, sözü geçen kurumlar işbirliğinde gerçekleştirilen denetimlerde yapılan uyarılara rağmen bundan sonraki denetimlerde aksi bir durumun olması halinde cezai işlemin gerçekleştirileceği bildirildi.
 
 
 Denetimi gerçekleştiren yetkililer tarafından, UDEP projesi kapsamında yapılan hissedilebilir yüzeyler ile dükkanlar arasında en az 90 santimetre mesafenin bulunması gerektiği bildirilirken, bundan sonraki süreçte denetimlerin olacağı, kurallara uymayan esnafa, yüksek miktarda cezai işlemin uygulanacağı belirtildi. 
 

 

Son Güncelleme: 09.09.2014 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle