BURAYA KATILMAYACAKSIN DA NEREYE KATILACAKSIN BAŞKAN?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Başkanı A. Çağatay Karaahmet, Bilecik’te düzenlenen tören, etkinlik ve programlara katılmamasıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

17 Aralık 2014 Çarşamba 08:34
1836 Okunma
BURAYA KATILMAYACAKSIN DA  NEREYE KATILACAKSIN BAŞKAN?

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Başkanı A. Çağatay Karaahmet, Bilecik’te düzenlenen tören, etkinlik ve programlara katılmamasıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

 

 

 En son 10 Kasım akşamı Atatürkçü Düşünce Derneğinde düzenlenen Atatürk’ü anma programına katılmayarak dikkatleri üzerine çeken Karaahmet’in dün Camiş Madencilik A.Ş. çalışanlarının sendikal faaliyetlerden dolayı işveren ile mahkemelik olmasından dolayı Bilecik Adliye Sarayında görülen ilk duruşmaya  katılmayarak destek vermemesi de büyük tepki topladı. Her platformda işçinin, emekçinin, ezilenin yanında olduklarını iddia eden ve anlatan İl Başkanı Karaahmet’in aynı saatlerde adliye sarayında bulunarak, mahkemenin yapıldığı salonunun önünde bulunan kalabalığa aldırış etmeden vurdumduymaz bir şekilde oradan ayrılması Camiş işçilerinin tepkisine neden olduğu iddaa edildi. Bunun sebebinin ise Camiş Madencilik A.Ş. fabrikasının bir İş Bankası iştiraki olması ve öte yandan İş Bankası yönetim kurulunda ise CHP’nin temsilcilerinin bulunmasının etkisi olup olmadığı ise ayrı bir merak konusu olduğu kaydedildi.

 

 

 Mahkeme sonrası adliye binası önünde sendika yetkilisi ve kalabalık işçi gurubunun katıldığı basın açıklaması yapılırken işçilerin yanında bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği Bilecik Şube Başkanı Fevzi Köse ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Yılmaz ve partililerin bulunmaları dikkatlerden kaçmazken, aynı zamanda sendikacı kökenli ve işçi emeklisi olan CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan’ında bulunmaması değişik yorumlara neden oldu. Ayrıca MHP Belediye Meclis Üyesi Av. Pervin Taşçı’nın mahkemenin görüldüğü duruşma salonuna gelerek destek vermesi işçiler tarafından takdirle karşılandı.

 

 

 

 Her platformda işçinin, emekçinin, ezilenin, yanında olduklarını iddia eden ve anlatan İl Başkanı Karaahmet ve Merkez İlçe Başkanı Çalışkan’ın bu konuyla ilgili ne gibi bir açıklama yapacakları merak ediliyor. Yaklaşan Genel Seçimler öncesi Bilecik’te işçi sayısının çok olduğu göz önüne getirildiğinde, seçim zamanı potansiyel işçi seçmenlerden ne gibi bir üslupla propaganda yaparak partisine oy isteyeceği merak edilen İl Başkanının, bu tür etkinliklere katılmadığı öğrenecek olan CHP Genel Merkezi'nin ise ne gibi tavır takınacağı ayrı bir merak konusu olarak değerlendiriliyor.

Son Güncelleme: 17.12.2014 08:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle