BOŞ ARAZİDE GÜLEN'İN KİTAPLARI BULUNDU

Bilecik’te devriye gezen zabıta ekipleri, boş bir arazide içinde terörist başı Fetullah Gülen'in çok sayıda kitabının olduğu bir çanta buldu.

07 Haziran 2017 Çarşamba 14:20
3138 Okunma
BOŞ ARAZİDE GÜLEN'İN KİTAPLARI BULUNDU

  Bilecik’te devriye gezen zabıta ekipleri, boş bir arazide içinde terörist başı  Fetullah Gülen'in çok sayıda kitabının olduğu bir çanta buldu.

 

 

  Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ertuğrulgazi Abbaslık yolu üzerinde devriye gezdikleri sırada boş bir arazide bir çanta buldu. Çantanın yanına giden ekipler, içerisinde terörist başı Fetullah Gülen'e ait olan çok sayıda kitap buldu.

 

 

 Kitapları çantadan çıkaran zabıta ekipleri hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler kitapları toplayarak el koyarken, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 07.06.2017 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle