BİLECİK'TE SU KESİNTİSİ Mİ OLACAK ?

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaşanan kuraklık sonucu Bilecik’teki içme sularının son durumları ve alınan tedbirlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

04 Haziran 2014 Çarşamba 09:05
2645 Okunma
BİLECİK'TE SU KESİNTİSİ Mİ OLACAK ?

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaşanan kuraklık sonucu Bilecik’teki içme sularının son durumları ve alınan tedbirlerle ilgili açıklamalarda bulundu.  

  Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Haziran ayı meclis toplantısı sonrası basın mensuplarına Bilecik’teki içme suları hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yağcı, “Bunları tahmin ettiğimiz için normal şartlarda Bilecik’e gelen su uzun zamandır yetersiz, ama biz daha önceden projelerimiz çerçevesinde Bilecik’e 7 adet yeni depo yaptığımız için bu depolardaki suları idareli kullanarak halkımızı bu zaman kadar çok şükür kesinti yapmadık. Gelen su ile birini dolduruyoruz. Bir depomuz bir yere 3 gün yeteceği için ondan ona, ondan ona aktararak bir kullanım sürecini yaşıyoruz. Ama bir B planı çerçevesinde mevcut daha önceden kullanılan depoları iptal etmedik. Onların her birinin çalışmasını yeniden düzenledik, motorlarını yeniledik onları böyle bir durumda hazır halde tutuyoruz. Bugün arkadaşlar yeni görüşmeler yaptılar, yeni kazı alanları, yeni kuyu alanları arıyoruz. Yaz aylarında su seviyesi daha da düşecek. Yine iş bizde ve hemşehrilerimizin tasarrufu çok önemli bu noktada" dedi.


 

Son Güncelleme: 04.06.2014 09:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle