BİLECİK’TE HALK EKMEĞİ SATILACAK PREFABRİKE BÜFE YERİNE YERLEŞTİRİLDİ

Bilecik Belediyesi tarafından halka ucuz ekmek satışı yapılacak Halk Ekmeği satış noktasına ait prefabrike büfe yerine yerleştirildi.

18 Haziran 2015 Perşembe 07:34
2284 Okunma
BİLECİK’TE HALK EKMEĞİ SATILACAK PREFABRİKE BÜFE YERİNE YERLEŞTİRİLDİ

Bilecik Belediyesi tarafından halka ucuz ekmek satışı yapılacak Halk Ekmeği satış noktasına ait prefabrike büfe yerine yerleştirildi.

 

 

  Bilecik merkezde bulunan ve işletmeciliği Bilecik Belediyesinin yaptığı Bilecik Belediye Çay Bahçesi’nin içerisine yapılan alanda vatandaşlara ucuz ekmek satılacak yere prefabrike büfe yerleştirildi. Bilecik Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerinin bir yenisi olacak olan Halk Ekmeği uygulaması vatandaşların yüzünü güldüreceğini gösterilirken, Halk Ekmeği uygulamasına önümüzdeki günlerde Halk Pidesi satışı ile başlanacağı öğrenildi.

 

 

 

Son Güncelleme: 18.06.2015 07:34
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHalkPide
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle