BİLECİK'TE GÖRÜLMEMİŞ EYLEM

Bilecik’te Türk-İş'e bağlı Yol-İş Sendikası üyeleri, Torba Yasa içerisinde yer alan taşeron yasasına karşı yarı çıplak eylem yaptı.

24 Ocak 2014 Cuma 20:09
1971 Okunma
BİLECİK'TE GÖRÜLMEMİŞ EYLEM

Bilecik’te Türk-İş'e bağlı Yol-İş Sendikası üyeleri, Torba Yasa içerisinde yer alan taşeron yasasına karşı yarı çıplak eylem yaptı.  

  Sendikası üyesi yaklaşık 100 taşeron işçisi, yasaya karşı Bilecik’te ilginç bir eylem yaptı. Soğuk havaya rağmen akşam saatlerinde Şehitler Parkı önünden Cumhuriyet Meydanı'na kadar kıyafetlerinin üstlerini çıkartarak yürüyen işçiler, taşıdıkları pankartlarla tepkilerini dile getirdiler. 

  Eylem sırasında konuşan Bursa 1 No’lu Şube Başkanı Muharrem Yıldız, Yargıtay tarafından onaylanan 9 bin kişinin kadrosunun iki yıldır çeşitli bahanelerle verilmediğini belirtti. Yıldız, "Türk- İş tüm eylemlerini demokratik meşru zeminlerde yaptı. Bu bizim asla uysal bir koyun olduğumuz anlamına gelmesin. Biz kimsenin huzurunu kaçırmadan Yargıtay tarafından onanan kadroları verin. Verilmezse biz gayri meşru, demokratik eylemleri de yapmayı biliriz. Kadrolar verilmezse. 30 Mart'ta Türkiye'nin dört bir yanında, sandıkta sizi cayır cayır yakmayı da biliriz" dedi.

 Ayrıca eyleme Cumhuriyet Halk Partisi İl İlçe Yönetimi ve Milliyetçi Hareket Partisi İl İlçe yönetimide destek verdi.

Son Güncelleme: 24.01.2014 20:09
Anahtar Kelimeler:
EylemYarıçıplakYoliş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle