BİLECİK'TE DERBİ COŞKUSU

Bilecik’te bu gece oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi İki takım taraftarları karşılıklı marşlarla birbirlerine nispet yaptılar.

03 Aralık 2016 Cumartesi 16:08
2525 Okunma
BİLECİK'TE DERBİ COŞKUSU

      Bilecik’te, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi toplanan taraftarlar takımlarının marşlarını söylerken, polis taraftar grupları çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı.

 

 

       Türkiye Spor Toto Süper Lig 13’üncü hafta müsabakasında bu gece oynanacak Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi öncesi Bilecik'te 2 takım taraftarları Ziraat Bankası önünde ve karşısında toplandılar. Kalabalık bir grup eşliğinde toplanan Beşiktaş taraftarı davullar ve bayraklarıyla meşaleler yakarken, az sayıdaki Fenerbahçe taraftarı ise tezahüratlarla karşılık vermeye çalıştı. Polis taraftar grupları çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı.

 

 

Son Güncelleme: 03.12.2016 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle