BİLECİK'TE BULUNAN ŞEHİT ANNELERİNE DESTEK VERECEKLER

Kadın Motorcular Kulübü, Bilecik'te bulunan şehit annelerine destek olmak amacıyla Arife günü kentte geliyorlar.

02 Temmuz 2016 Cumartesi 08:12
1190 Okunma
BİLECİK'TE BULUNAN ŞEHİT ANNELERİNE DESTEK VERECEKLER

   Kadın Motorcular Kulübü, Bilecik'te bulunan şehit annelerine destek olmak amacıyla Arife günü kentte geliyorlar.  

 

 

  İstanbul'da kurulan ve Türkiye genelini yaygınlaşarak çeşitli illerde şubeleri bulunan Kadın Motorcular Kulübü üyeleri, Ramazan Bayramı öncesi Arife günü Bilecik'teki şehit ailelerini ve Bilecik Şehitliğindeki şehitleri ziyaret edecek. Ziyaret esnasında ise bazı şehit çocuklarına bayramlık kıyafet vereceklerini belirten Kadın Motorcular Kulübü Başkanı Adile Yavuz, “Bu kampanyanın sadece Bilecik’te değil Türkiye geneli şubelerimiz olduğu bölgelerde de yapılacağız. Bu kutlu günde şehit ve şehit yakınlarının yalnız olmadığını devlet ve millet olarak yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.

 

 

 Biz Türkler her zaman kadınımızla, erkeğimizle, çocuklarımız ile her daim devletimizin yanındayız. Toprak bütünlüğümüze ve bayrağımıza zarar verecek bütün unsurların devletçe, milletçe karşısında durmaya her zaman hazırız. Bizim amacımız bir bayrak altında yıllarca olduğu gibi yine dostluk ve kardeşlik çerçevesinde yaşamaktır. Artık annelerin ağlamasını istemiyoruz. Bir kadın olarak evladın ne demek olduğunu evlat kaybetmenin ne demek olduğunu en iyi bizler biliriz. O nedenle bu kutlu Ramazan Bayramında böyle bir sosyal çalışma gerçekleştirmek için ben ve ekibim karar aldık” dedi.

Son Güncelleme: 02.07.2016 08:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle