BİLECİK VALİLİĞİ İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEDİ

Bilecik Valiliği tarafından Bilecik’teki protokol üyelerine, Şehit ailelerine ve Gazi ve ailelerine iftar yemeği verdi.

15 Temmuz 2014 Salı 05:13
1221 Okunma
BİLECİK VALİLİĞİ İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEDİ

 Bilecik Valiliği tarafından Bilecik’teki protokol üyelerine, Şehit ailelerine ve Gazi ve ailelerine iftar yemeği verdi.

Bilecik Polis evinde gerçekleşen iftar yemeğinde Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir gelen konukları kapıda karşılarken bütün konuklarla tek tek ilgilendi. Düzenlenen iftar yemeğine Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar, Ağır Ceza Reisi Halil İbrahim Aktepe, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Müftüsü Necati Akkuş, İlçe Kaymakamları, siyasi parti temsilcileri, İl Genel Meclis üyeleri, daire müdürleri, mahalle muhtarları, şehit aileleri katıldı.

 

 

Yenilen İftar yemeğin ardında Düzce İl Müftüsü Selami Emen’in yaptırdığı duanın ardından kısa bir konuşma yapan Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Ramazanın getirmiş olduğu manevi değerlerinin üzerinde duran Nayir, “ Farklı tesirler uyandıran bir ay, gönüllerimizdeki birlikteliği kardeşliğimizde gelişmeyi mümkün kılan bir ay, bunlara en büyük vesilelerle bir araya gelmiş  olduğumuz bir ay, sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduk daveti önemli kılan davetimize icap ettiğiniz için sizlerde sağ olun buradaki mutluğu zevki bu beklenen sonucu birlikte gerçekleştirmeye sahip olduk ben tekrar hepinize  teşekkür ediyorum saygılar sunuyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 15.07.2014 05:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle