BİLECİK ŞEHİR TİYATROSU KURULUYOR

Bilecik'te Bilecik Belediyesi tarafından ''Bilecik Şehir Tiyatroları'' seçmeleri yapılacak.

02 Aralık 2016 Cuma 09:11
1113 Okunma
BİLECİK ŞEHİR TİYATROSU KURULUYOR

       Bilecik'te Bilecik Belediyesi tarafından ''Bilecik Şehir Tiyatroları'' seçmeleri yapılacak.  

 

 

     Yapılan açıklamaya göre; 11 yıldır Bilecik'i, Sanatların Anası Tiyatro ile buluşturan Bilecik Belediyesi, ''Tiyatronun Tohumlarını Yetiştiriyoruz'' düşüncesiyle kültür ve sanat alanındaki çalışmalarına yenilerini ekliyor. Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen çalışma hakkında yaptığı değerlendirmede; ''İlklerin şehri Bilecik'te yeni bir ilki daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biliyorsunuz 11 yıldır Bilecik'te özellikle de tiyatro alanında çok güzel çalışmalar aldık ve bugün bu çalışmaların meyvelerini alıyoruz. Bilecik Belediyesi olarak Sanatların Anası Tiyatro'yu bizler 11 yıldır Bilecikli hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Kültür ve Sanatta büyük adımlar attığımız Bilecik'imizde, Bilecik Belediyesi eliyle şehir tiyatrolarını kuruyoruz. Yapılacak seçmelerle genç ve yeni yetenekleri keşfedeceğiz. ''Bilecik'te Sanat Çınar Gibi Kök Salıyor'' düşüncesiyle hazırlanan ve çocuklarımız ile geleceğimiz için büyük önem taşıyan bu çalışmanın şehrimiz ve tiyatroya güzellikler getirmesini diliyorum'' ifadelerini kullandı.

  Öte yandan Bilecik Şehir Tiyatrosu seçmelerinin Bilecik Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde 3 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’de gerçekleştirildiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 02.12.2016 09:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle