BİLECİK EMNİYETİNDEN BAŞARILI OPERASYON

HIRSIZLAR BİLECİK'TE ÇALDILAR BURSA'DA YAKAYI ELE VERDİLER

23 Ocak 2014 Perşembe 21:44
1374 Okunma
BİLECİK EMNİYETİNDEN BAŞARILI OPERASYON

Bilecik’te, 10 Ocak 2014 tarihinde Bahçelievler Mahallesi ve İstiklal Mahallesinde gerçekleşen iki hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı

 Bahçelievler Mahallesi ve İstiklal Mahallesinde iki ayrı adreste evlerin kapı göbeği kilidini kırmak suretiyle meydana gelen hırsızlık olaylarında, Bilecik Emniyet Ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalarda, olayın firari şüphelilerinin Bursa ilinde oldukları tespit etti. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli ekiplerin Bursa ilinde şüpheliler hakkında yaptığı çalışmalarda her iki ayrı hırsızlık olayını gerçekleştiren E.Ç. (35) ve F.M. (25) isimli iki şahıs olduğu belirtildi. İki şahıs Bilecik Emniyeti Ekiplerince yakalanmış olup, çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

 





Son Güncelleme: 23.01.2014 21:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle