BELEDİYE MECLİSİNE AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ GEÇ GELDİ

Bilecik Belediyesi Haziran Ayı Meclis toplantısı dün yapıldı.

04 Haziran 2014 Çarşamba 04:31
1402 Okunma
BELEDİYE MECLİSİNE AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ GEÇ GELDİ

 Bilecik Belediyesi Haziran Ayı Meclis toplantısı dün yapıldı.

Bilecik Belediyesi Haziran Meclisi, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Meclis Toplantı salonunda saat 17:30’da gerçekleşmesi için tüm Belediye Meclis üyelerine tebliğ yapıldı. Dün gerçekleşen Belediye Meclis toplantısına Ak Partili Meclis üyeleri ve Meclis Başkanı Selim Yağcı yarım saat geç geldiler.

 

 

 Muhalefet partisinin saat 17:30’da Meclis toplantı salonunda hazır bulunmaları ve Ak Partili Meclis üyelerinin geç gelmesi tepkilere neden oldu. Milliyetçi Hareket Partisi grup sözcüsü Hüseyin Köymen, bu akşamki Belediye Meclis toplantılarının saat 17:30’da itibari ile başlaması gerektiğini  ve saat 17:50 olmasına rağmen Ak Partili Meclis üyelerinin toplantıya iştirak etmediklerini belirtti.

 Cumhuriyet Halk Partisi grup sözcüsü Seyfi Özgen ise, AKP’li üyelerin ve Başkanın neden gelemediği konusunda bir bilgisi olmadığını, yaz dönemi uygulamasına geçilecek ise saat değişikliğinin yapılmasını, kendilerinin de ona göre hareket edip, herkesin saate ve zamanı uyarsa iyi olacağını belirtti.

 Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı Belediye Meclisine geç geldiği için Muhalefet Partisi Meclis üyelerine geç geldiği için “Kusura Bakmayın Geç Kaldık” diyerek Meclis toplantısını başlattı.

 

Son Güncelleme: 04.06.2014 04:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle