BELEDİYE 2 YENİ ARACI BÜNYESİNE KATTI

Bilecik’in İnhisar ilçesinde belediye bünyesine yeni 2 araç daha kattı.

13 Kasım 2014 Perşembe 10:52
3966 Okunma
BELEDİYE 2 YENİ ARACI BÜNYESİNE KATTI

 Bilecik’in İnhisar ilçesinde belediye bünyesine yeni 2 araç daha kattı.

 

 

 

  İnhisar Belediyesi belediyenin ekonomisine katkıda bulunması için belediyeye 1 araç kepçe ile 1 adet midibüs aldı. Alınan araçlar ilçe meydanında getirildiğinde vatandaşlara tanıtıldı. Daha sonra okunan dualar eşliğinde yeni araçlar için kurban kesildi.

 

 

Konu hakkında açıklamada yapan Belediye Başkanı Ayhan Ödübek belediyenin gelirini artırmak ve belediye yeni araçlar kazandırmak için bu araçları aldıklarını belirtti. Ödübek, “İlçenin bin 100 nüfusu olduğunu ve ilçede halkın geçimini nar üretimi yaparak geçiniyorlar. Belediyemiz bünyesinde 11 çalışanız var.

 

 

Bizde bu kısıtlı imkanlar doğrultusunda belediyemize bir takım çalışmalar yapıp halkımızın rahatı için elimizden geleni yapacağız. Yeni aldığımız midibüs ile halkımızın Bilecik’e ve ilçelerine daha rahat yolculuk yapmasını sağlamak. Kepçeyi ise kiraya vererek belediyeye biraz gelir elde etmek ve kendimiziz biraz daha rahatlatmak bunlardan kazandığımız para ile ilçemize güzel şeyler yapmak bütün gayemiz” dedi.

 

Son Güncelleme: 13.11.2014 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle