BAHATTİN ŞEKER'DEN GÜLÜMBE RAMPALARINA JET YANIT

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker Gülümbe rampaları hakkında bir takım açıklamalarda bulundu.

21 Haziran 2014 Cumartesi 06:56
2245 Okunma
BAHATTİN ŞEKER'DEN GÜLÜMBE RAMPALARINA JET YANIT

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker Gülümbe rampaları hakkında bir takım açıklamalarda bulundu.

 

 Bugün yapmış olduğumuz “Bu Yolda Daha Kaç Ölüm Bekliyorsunuz?” adlı haberimiz üzerine Söğüt’te “1’inci Ertuğrulgazi Osmanlı Mutfağı Yemek Yarışması” sırasında Bahattin Şeker, bir takım açıklamalarda bulundu. Bilecik’in en önemli meselesi Gülümbe rampalarının olduğunu belirten Şeker, “Gülümbe rampaları dahil, Yenişehir yoluyla alakalı birçok soru önergesi verdik. Gülümbe rampalarında bu kaçıncı kaza sayısı belli değil. Bu yolun yanlış yapıldığı ile ilgili Valiliğin ve Emniyetin bilgisi var. Bunlarla ilgili yazılar yazıldı ama maalesef bugüne kadar hiçbir şey yapılmadı. Her gün ölümlü kazaları seyrediyoruz. Az önce Sayın Valim ile bu konuyu konuştuk. Önümüzdeki günlerde Bursa Bölge Müdürlüğü ile konuşup buna bir çare bulunması için elimizden geleni yapacağız. Çünkü her gün kazalar oluyor.

 

 Geçtiğimiz gün genç bir avukat kardeşimiz vefat etti. Dünde bir çimento kamyonu kaza yaptı. 15 gün öncede başka bir kaza olmuştu, artık Milletin Canına Tak etti. Biran evvel bu yolun yapılması lazım. Biliyoruz hepimiz bu yolun 3-4 yerinde hatalar var. Hakikaten Karayollarının hatası var. Bozüyük giriş ve çıkışında, Pazaryeri giriş, çıkışında aynı konu mevcut bunları Bölge Müdürlüğü tarafından ele alınması gerekir. Biz muhalefet olarak bunlarla alakalı soru önergeleri veriyoruz. Ulaştırma Bakanına da rica ettik. İlgileneceğim dedi ama şuana kadar hiç bir şey çıkmadı” diye belirtti.

 

Son Güncelleme: 21.06.2014 06:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle