BAHATTİN ŞEKER "ÇATI ADAY" İÇİN NE DEDİ?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için belirlenen “Çatı Aday” hakkında değerlendirmede bulundu.

21 Haziran 2014 Cumartesi 10:22
1645 Okunma
BAHATTİN ŞEKER

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için belirlenen “Çatı Aday” hakkında değerlendirmede bulundu.

 Milletvekili Bahattin Şeker, Genel Başkanları ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanının beraber oturup sivil toplum kuruluşlarını ve diğer siyasi partileri aday için gezdiklerinin belirtti. Şeker, “Bunun sonucunda bir “Çatı Aday” yani halkın istediği bir aday olması yönünde hem fikre varıldı. Bunun partili olması lazım değil milletin adayı olsun diye böyle bir karar verdiler. Bu karar sonucunda sizin gördüğünüz gibi de bir aday çıktı.

 

 Parti olarak biz kendisini destekliyoruz. Tabi kararı halkımız verecek ve önümüzdeki günlerde bu şekillenecek. Bizim Genel Başkanımız seçim çalışmalarına Söğüt’ten başladı ve Genel Seçim çalışmalarına buradan başlayacak. Bizim için Söğüt çok önemli bir yer. Cumhurbaşkanlığı seçim startını buradan verecekler mi? bilemem ama bizim partimizden bir Bayan Milletvekili arkadaşımız ve Cumhuriyet Halk Partisinden bir arkadaşımız geldi. Beraber bir ortak nokta için diğer partili arkadaşlarda gelecek. Komite nerde nasıl karar verecek bilemiyorum. Cumhurbaşkanı adayımız ne diyorsa ona göre hareket ederiz. Biz parti olarak hiçbir kırıklık olmadan Ekmelettin beyi destekliyoruz. Kendisini de biz daha önceden tanırız, vatanını, milletini seven düzgün bir adaydır" dedi.

Son Güncelleme: 21.06.2014 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle