ARTIK ÖLÜMLER OLMASIN

Yıllardır vatandaşın canını yakan Gülümbe rampalarında yeterli istatistik yapıldı mı?

21 Haziran 2014 Cumartesi 05:15
1532 Okunma
ARTIK ÖLÜMLER OLMASIN

 Yıllardır vatandaşın canını yakan Gülümbe rampalarında yeterli istatistik yapıldı mı?

Bilecik-Osmaneli karayolu üzerinde bulunan Gülümbe rampalarında son günlerde yaşanan trafik kazaları insanlarının canını yakmaya devam ediyor. Bilecik Olay Haber olarak yapmış olduğumuz araştırmalara göre bir yıl içinde Gülümbe rampaları yeni asfaltlama yapılmadan önceki veriler 1 yaralı olarak gözüküyor. Bu yol yapıldıktan sonra veriler ise 1 yıllık araştırma 4 ölü yaralı sayısı belli değil. Bu ölümlü ve yaralamalı kazaların yaşanmasını hangi kurum sorumlu tutulacak.

1)Bilecik Valiliği mi?

2)Karayolları mı?

3)Yolu Yapan Şirket mi?

 Şimdi soruyoruz; Bu yolda kayma riskini azaltan platin ithal plastik kullanıldı mı? Hatalar sürücülerden kaynaklı ise burada kazaları önlemek için Gülümbe –Osmaneli güzergâhında neden kamere sistemi kurulmuyor. Bu yola neden “Dever” (Yatay kuplarda merkezkaç kuvveti nedeniyle taşıtların dışarıya savrulmalarını önlemek için eğim) sistemi uygulanmıyor. Bu yol biraz daha genişletilip çift yön gidiş, çift yön geliş yapılarak yol neden bölünmüyor? 

 Bu yol için yetkilileri göreve çağırıyoruz artık ölümler olmasın.

Son Güncelleme: 21.06.2014 05:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle