AK PARTİ BİLECİK İL TEŞKİLATI İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Ak Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat iftarına çok sayıda partili katıldı.

04 Temmuz 2015 Cumartesi 06:25
1489 Okunma
AK PARTİ BİLECİK İL TEŞKİLATI İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Ak Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat iftarına çok sayıda partili katıldı.

 

 

  Bilecik’te bir restoranda düzenlenen teşkilat iftarına Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Ak Parti Ankara Milletvekili Mahmut Sami Mallı, Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Ak Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, İl Gençlik Koları Başkanı Servet Yılmaz, İlçe Belediye Başkanları, Bilecik Garanti Bankası Müdürü Hüsnü Bayrakçı, AK Parti MKYK üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

 

 

  Düzenlenen teşkilat iftarında açılış konuşmasını yapan AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak, özellikle Doğu Türkistan’da, Suriye’de, Irak’ta yaşayanların ateşler içinde yandığı bir ortamda Allah'a hamt olsun ki biz Anadolu’da gönül huzuruyla, ağız tadıyla  bir iftarı daha açmış olduklarını belirtti.

 

 

  Bayrak, ”Şüphesiz ki bu bir nimettir. Bu nimetin de bir şükrü olması gerekir. Biz Bilecik’te bir ve beraber olursak şunu bilin ki Ankara da bir ve beraber olur. Ankara bir ve beraber olursa millet birle beraber olur. O sebeple bu birlik ve beraberliğin yolunun bu topluluktan geçtiğine inanıyorum” dedi.

 

 

  “TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE BİLECİKLİ HEMŞEHRİLERİMİZİ TEMSİL ETMEYE ÇALIŞIYORUZ”

 

  Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, bu mübarek Ramazan ayında manevi atmosferin yoğun olduğu bir ayda böyle bir iftar vaktinde sofrayı paylaştıkları için cenabı Allah’a hamt ettiğin ve şükürler ettiğini ifade ederek, Eldemir,” Yaklaşık olarak 4 hafta önce 7 Haziran’da milletçe sandığa gittik. Ve neticesinde de milletimizin de takdiri ve teveccühüyle Türkiye’de parlamentoyu oluşturacak olan 550 Milletvekilimiz seçilmiş oldu.

 

 

 Bizlerde sizlerin teveccühüyle Bilecik adına Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sizleri temsil etmeye Bilecikli hemşehrilerimizi temsil etmeye gayret ediyoruz. Gerçekten Ak Parti dava arkadaşlarımla sizlerle birlikte birbiri için her şeyi feda edecek dava arkadaşlarıyla birlikte olduğum için cenabı Allah’a hamt ediyorum, şükürler ediyorum” dedi.

 

 

  “AK PARTİ OLARAK YAKLAŞIK 13 YILDIR TEK BAŞIMIZA ÜLKEYİ YÖNETEN BİR PARTİYİZ”

 

  Düzenlenen teşkilat yemeğine katılan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise, bir Ramazan akşamı ve Bilecik’te birle beraber olduklarını, bize emredilmiş olan bu ayda kendilerine sağladığı çok büyük imkanlar olduğunu belirterek, “Bunların başında aynı sofra etrafında, aynı masa etrafında bir araya gelmek, birlik ve beraberliği daha üst seviyeye yükseltmek noktasında önemli bir misyonu kazanıyoruz.

 

 

 Yine Ramazan ayında paylaşmayı en iyi şekilde icra ediyor ve bu ay içinde etrafımızda, yanımızda, yakınımızda, uzağımızda ne kadar ihtiyaç sahibi insanlar varsa bunlarla hem soframızı paylaşıyoruz, hem de zekat vasıtasıyla bunları gönlümüz ve maddiyatımız la paylaşıyoruz. Memleketin değişik yerlerinde yaşanan hadiseler ve sıkıntılar onların yaşamış olduğu sıkıntılar bizleri de bu anlamda yapmamız gerekenler noktasında bir takım şeyleri düşünmeye sevk ediyor” dedi.


 

  "BİZİM BU SEÇİMLERDE HEM MİLLETVEKİLİ OLARAK HEM DE ORAN OLARAK BİR DÜŞÜŞÜMÜZ VAR"

 

  Dağ, konuşmasının devamında AK Parti olarak 13 yıldır tek başlarına ülkeyi yöneten bir parti olduklarını belirterek sözlerine şöyle son verdi.

”Girmiş olduğumuz 3 tane genel seçimde 4 oldu, ve 2 referandum da hep birinci parti olduk. Bu seçimde yüzde 40’ı aşan bir siyasi parti olarak cumhuriyet tarihinde en başarılı olan seçimlerden birini gerçekleştirmiş olduk. Bizim bu seçimlerde hem Milletvekili olarak hem de oran olarak bir düşüşümüz var.

 

 

 Bunu da iyi hesaplayıp iyi değerlendirip bu seçim sonuçlarının bize neyi anlatmak istedi, neyi ifade etmek istedi bunu da gerçekten masaya yatırıp iyi bir şekilde değerlendirmek zorundayız. Çünkü biz bu iç muhasebemizi, bu gerekli çalışmamızı yaparsak sonraki seçimler çok daha farklı bir noktaya doğru gidecektir."

  Konuşmaların ardından düzenlenen AK Parti Bilecik teşkilat iftarı sona erdi.

Son Güncelleme: 04.07.2015 06:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle