5 METRELİK SU KUYUSUNDA CESETİ BULUNDU

Bilecik’e bağlı Erkoca köyünde 5 metrelik sulama kuyusunun içinde bir erkek ceseti bulundu.

27 Mart 2014 Perşembe 15:45
5217 Okunma
5 METRELİK SU KUYUSUNDA CESETİ BULUNDU

Bilecik’e bağlı Erkoca köyünde 5 metrelik sulama kuyusunun içinde bir erkek ceseti bulundu.

Dün gece saat 01:00’dan itibaren kendisinden haber alınamayan Sezer Özdemir (29) akrabaları tarafından aranmaya başlandı. Bilecik Huzur Evinde çalışan Sezer Özdemir Salı günü nöbetten çıktığı ve Çarşamba gece yarısından bu yana telefonlarına ulaşılamadığı ve bugün öğleden sonra dedesi tarafından köyün girişinde 11 AP 274 plakalı arabasını terk edilmiş şekilde bulundu.

 Daha sonra arabanın etrafından araba çalışmalarına başlayan akrabaları Sezer Özdemir’in cesetini köyün girişindeki tarların arasında bulunan 5 metrelik sulama kuyusunun içinde buldu. Köy muhtarı Osman Çetin’in Jandarmaya haber vermesi sonucu olay yerine gelen jandarma ve Bilecik Valiliğine bağlı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne (AFAD) bağlı kurtarma ekibinin çabaları sonucu Sezer Özdemir’in ceseti su kuyusundan çıkartılıp Bilecik Devlet Hastanesi morguna sevk edildi.

 Burada yapılacak incelemelerin ardından Bursa Adli Tıp Kurumuna otopsi için gönderileceği bildirildi. Cesetin çıkartılmasından sonra olayı Jandarmaya bildiren Erkoca Köyü muhtarı Osman Çetin merhumun sözlü olduğunu ve dün Babasının ifadesi ile yüzükleri attıklarını belirtti. Merhum Sezer Özdemir’in babası Yusuf Özdemir ise, akşam saat 01:00’da kayboldu. Sabah 11:00’dan sonra burada olduğunu öğrendik arabayı gördük. Ondan sonra aramaya başladık araziyi. Sonra su kuyusunda babam bulmuş. Oğlumun sıkıntısı kız davası vardı. Bide kızın ailesi tarafından tehtit edildiğini bize söylemişti “ dedi.

Olayla ilgili Bilecik İl Jandarma Komutanlığı geniş çaplı soruşturma başlattığı bildirildi.

Son Güncelleme: 27.03.2014 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle