35 KİŞİ KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

Bilecik'te kutsal topraklara gidecek vatandaşlar için uğurlama programı düzenlendi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
18 Temmuz 2018 Çarşamba 11:16
954 Okunma
35 KİŞİ KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

Bilecik'te kutsal topraklara gidecek vatandaşlar için uğurlama programı düzenlendi.


  Bilecik'te hizmet veren AGM Tur yetkilileri ve vatandaşların iştirakiyle Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen uğurlama töreninde duygulu anlar yaşandı.

Hacı adayları aileleri ve sevdikleriyle vedalaştı. Hac organizasyonu hakkında bilgi veren AGM Tur Temsilcisi Alper Aydoğdu, "2018 yılı hac ibadetlerini yapmak üzere 35 kişi kutsal topraklara hareket etti. Belki de ömründe bir kez nasip olacak bu farz ibadeti eksiksiz ve huzurlu bir şekilde yerine getirebilmek için tercih edilen organizasyonun iyi araştırılması önem arz etmektedir.

Rabbim bu yolculuğumuz da her türlü görünür görünmez kazalardan belalardan bizleri muhafaza eylesin. Gönlü Kabe aşkıyla yanan tutuşan bütün kardeşlerimizin o mukaddes topraklara gitmeyi nasip etsin" ifadelerine yer verdi. 

Son Güncelleme: 18.07.2018 11:22
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle