19 YAŞINDAKİ GENÇ YAZARIN İLK KİTABI: "MANTIK EVLİLİĞİ"

Bilecik'te 19 yaşındaki genç bir yazarın yazdığı "Mantık Evliliği" adlı kitap, kitapseverler ile buluştu.

04 Kasım 2015 Çarşamba 07:40
2768 Okunma
19 YAŞINDAKİ GENÇ YAZARIN İLK KİTABI:

 Bilecik'te 19 yaşındaki genç bir yazarın yazdığı "Mantık Evliliği" adlı kitap, kitapseverler ile buluştu.  

 

 

  Elif Gaye Çanakçı isimli 19 yaşındaki genç bir yazarın kaleme aldığı “Mantık Evliliği” kitapseverler ile buluştu. Kitabı yazma sebebini anlatan genç yazar, kitap okumayı çok sevdiği belirterek, “Çok küçük yaşlardan beri okuyorum. O yüzden bende yazabilirim diye düşündüm. Bu şekilde başladım. İlk kitabımı çıkardım.

 

 

 Ama bunun devamında Mantık Evliliği 2 çıkarmayı düşünüyorum. Belki başlığı değişebilir ama aynı karakterlerin hayatında devam edenleri yazacağım. Bu kitabımdan 2 bin adet basıldı. Kitabın konusu anlaşmalı evlilik yapan bir çiftten bahsediyor. Kız aslında oğlana aşık, fakat onunla bir arada olamayacağı için onunla anlaşmalı evlilik yapmayı kabul ediyor. Mantık evliliği günümüzde özellikle ünlüler arasında yapılan bir şey. Biraz dikkat çekici bir konu olarak geldi bana. Aklıma böyle bir fikir gelince yazmak istedim. Ortaya da böyle bir şey çıktı” dedi.

Son Güncelleme: 04.11.2015 07:40
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKitapYazar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle