19 MAYIS MESAJI

19 MAYIS MESAJI

18 Mayıs 2018 Cuma 16:33
218 Okunma
19 MAYIS MESAJI

Vatan ve millet uğruna canını hiçe sayıp 19 Mayıs 1919 günü Samsun’a çıkarak tüm Anadolu’ya yayılacak kurtuluş ateşini yakan, fakru zaruret içerisinde binbir türlü zorlukla mücadele ederek vatanın bağrına saplanmış kör hançeri söküp atan vatan, millet , bayrak aşkı ile ayağındaki bir çift çorabını  Mehmetçiğine verip kendisi yalın ayak cepheye koşan, sırtında bebesi ile cepheye mühimmat taşıyan tüm ecdadımıza bu kutlu günün 99. Yıl dönümünde en içten minnetlerimizi sunar hatıraları önünde saygıyla eğilirim.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından bize ve gençliğe  emanet edilen vatanımızın, kurtuluş ateşimizin yandığı bugünde muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızda dolaştığı bilinciyle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimize söz veriyoruz. Bu minvalde başta gençlerimiz olmak üzere tüm Ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor , UluÖnder Atatürk’ü ve aziz şehitlerimizi saygı , sevgi ve minnetle anıyorum.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle