YARIŞMANIN BİLECİK FİNALİ YAPILDI

Bilecik'te Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Etkili Hutbe' ve 'Ezanı Güzel Okuma' yarışmasının Bilecik finali yapıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Haziran 2021 Cuma 15:53
90 Okunma
YARIŞMANIN BİLECİK  FİNALİ YAPILDI
banner15
banner18

 Bilecik'te Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Etkili Hutbe' ve 'Ezanı Güzel Okuma' yarışmasının Bilecik finali yapıldı.


Yarışma, Bilecik İl Müftülüğü tarafından Şeyh Edebali Türbesi yerleşkesi içinde bulunan tarihi Orhan Gazi Camiinde düzenlendi.

 Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun’un başkanlığında, üyeliklerini Müftü Yardımcısı Sabri Bağcı, Bozüyük İlçe Müftüsü Mustafa Topal, Pazaryeri İlçe Müftüsü Şenol Şahin, İl Vaizi Erhan Yılmaz’ın yaptığı jürinin değerlendirmeleri sonucunda, etkili hutbe sunumu dalında Bilecik merkez Şerifpaşa İmam Hatibi Muhammed Kaya, ezanı güzel okuma dalında Bilecik merkez Uluçınar Cami Müezzin Kayyımı Harun Çalışkan birinci oldu.

Yarışma sonunda İl Müftüsü Ali Erhun, jüri üyelerini, katılımcıları ve dereceye girenleri tebrik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükleresim yükle