VEZİRHAN’DAN KUTSAL TOPRAKLARA GİDEN HACI ADAYLARI UĞURLANDI

Bilecik’in Vezirhan Beldesi’nden kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları dualarla uğurlandı.

19 Ağustos 2017 Cumartesi 12:11
467 Okunma
VEZİRHAN’DAN KUTSAL TOPRAKLARA GİDEN HACI ADAYLARI UĞURLANDI

Bilecik’in Vezirhan Beldesi’nden kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları dualarla uğurlandı.

 


  Beldede bu yıl hac ibadetini yerine getirmek amacıyla kutsal topraklara gidecek olan hacı adaylarını akrabaları yolcu etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, "Beldemiz sakinlerinden Macit Oktay, eşi Meral Oktay ve Havva Solmaz ablamızı hac ibadetlerini yapmak üzere kutsal topraklara uğurladık.

 

 

Allah yaptığımız ve yapacağımız tüm duaları kabul etsin. Rabbim hacca giden adaylarımızı bu yolculuklarında her türlü görünür görünmez kazalardan ve belalardan muhafaza eylesin. Gönlü Kabe aşkıyla yanan tutuşan bütün kardeşlerimize o mukaddes topraklara gitmeyi nasip etsin. Gittikleri bu kutsal yolculuğun hayırlı vesile olmasını diliyor, Allah yaptığımız tüm ibadetlerimizi kabul etsin diyorum” dedi.

Son Güncelleme: 19.08.2017 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
XrumOneSAM 2017-12-27 14:39:18

In the summer of 2017, the xrumer official site program elaborate had lots of activities. And because we are classified as the top representatives of SMM and Search engine marketing program, then as always all the latest information and promotions, bargains and bonuses. xrumer 16.0 standart editor скачать бесплатно Now the principle matter is that the Motion For brand new clients is legitimate until finally August 1 and now the clock is ticking every single hour! The a lot quicker you buy now Xrumer, the more months you will get abonentki as a present! xrumer 2017 скачать

Avatar
LowellPab 2017-12-27 14:39:18

100 satoshi every 15 minutes + 10000 Jackpot

banner22

resim yükleresim yükle