VEZİRHAN'DA İSTASYON MEYDANI DÜZENLEME ÇALIŞMALARI

Bilecik'in Vezirhan beldesindeki İstasyon Meydanı'nda yeni düzenlemeler yapıldı.

04 Kasım 2017 Cumartesi 07:07
399 Okunma
 VEZİRHAN'DA İSTASYON MEYDANI DÜZENLEME ÇALIŞMALARI

 Bilecik'in Vezirhan beldesindeki İstasyon Meydanı'nda yeni düzenlemeler yapıldı.  

 


  İstasyon Mahallesi'nde yer alan meydanda toprak zemine parke taşı döşendi. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, "Beldemiz İstasyon Mahallesi'nde yer alan İstasyon Meydanını düzenledik. İstasyon Mahallemizde bulunan İstasyon Lojmanlarının olduğu bölge doğalgaz çalışmaları nedeniyle çevre düzenlemesi yapılamamıştı. Tescilli olan İstasyon lojmanlarına doğalgaz bağlantısı yapıldıktan sonra o bölgede ekiplerimiz tarafından çevre düzenleme ve meydan parke taşı döşeme işlemleri başladı.

 

 

 Dün itibariyle İstasyon Meydanı ve lojmanlarının bağlantı yollarında tretuar ve parke işi bitmiş oldu. Eski kötü görüntüsünden kurtulan İstasyon Meydanı güzel bir görünüme sahip oldu. Çalışma, İstasyon Mahallesi sakinlerimize hayırlı olsun" dedi.

Son Güncelleme: 04.11.2017 07:12
Anahtar Kelimeler:
HABERBlecik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle