SON KHK İLE FETÖ TEMİZLİĞİ

Devletin her kademesine FETÖ’cülerin temizlenmesi için bir KHK daha yayınlandı.

09 Temmuz 2018 Pazartesi 11:05
510 Okunma
SON KHK İLE FETÖ TEMİZLİĞİ

Temmuz’da kalkması planlanan OHAL kapsamında son KHK dün Resmî Gazete’de yayımlandı.

Buna göre, başta FETÖ olmak üzere terör örgütleriyle bağlantısı bulunan 18 bin 632 kişi daha kamudan ihraç edildi. Kararnamede, kamu görevinden çıkarılan kişilere herhangi bir tebligat yapılmayacağı ve bu kişilerin mahkûmiyet kararı aranmaksızın rütbe ve memuriyetlerinin alınacağı aktarıldı. Bu kişilerin görev yaptıkları teşkilata yeniden kabul edilmeyeceğine de dikkat çekildi.

 EMNİYET’TEN 8998 KİŞİ

TSK`dan 324, Emniyet Genel Müdürlüğü’nden 1167 ve Jandarmadan 35 personelin rütbeleri 701 sayılı KHK ile alındı. Emniyet Genel Müdürlüğü’nden 8 bin 998, Jandarma Genel Komutanlığı’ndan 649, Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan 192, Genelkurmay Başkanlığı’ndan 10, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’ndan 3 bin 77, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’ndan bin 126, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan ise bin 949 kişi ihraç edildi. ABD`de öğrenimini sürdüren İlker Aslantepe’nin öğrencilikle ilişiğinin kesilmesine karar verildi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle