PAZARYERİ'NDE KALDIRIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde belediye ekipleri tarafından yapılan kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

31 Ekim 2017 Salı 13:39
316 Okunma
PAZARYERİ'NDE KALDIRIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde belediye ekipleri tarafından yapılan kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 


  Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçelerinde hem alt yapı hemde üst yapı çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini belirterek, "İlçemizi değiştirmeye, geliştirmeye devam ederrken, kaldırımlarımızı da yeniliyoruz. Bu çalışmalar Yüzbaşı Mahallesinde yer alan Bursa Caddesi, Yeni Mahallesinde yer alan Bahattin Şeker Caddesi parke taşı yenileme çalışmaları bitti. Hastane yolumuzun kaldırımları da yenilenecek.

 

 

  Bu yenilenme çalışmalarında Pazaryerispor'umuzun rengi olan mavi-beyaz kilitli parke taşları ile ilçemizin girişi ve çıkışı güzel bir görünüme kavuştu. Bizlere dualarını desteğini esirgemeyen pazarcıklı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin" dedi.  

Son Güncelleme: 31.10.2017 13:45
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle