ÖĞRENCİLERE ÇEVRE VE SIFIR ATIKLA İLGİLİ EĞİTİM VERİLDİ

 Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Bilecik’te ilk ve anaokul öğrencilerine çevre ve sıfır atıkla ilgili eğitim verildi.  

12 Nisan 2018 Perşembe 14:37
223 Okunma
ÖĞRENCİLERE ÇEVRE VE SIFIR ATIKLA İLGİLİ EĞİTİM VERİLDİ

 Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Bilecik’te ilk ve anaokul öğrencilerine çevre ve sıfır atıkla ilgili eğitim verildi.  


  Yapılan eğitime Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Budak, müdürlük çalışanları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


  Eğitim sonrası açıklama yapan Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Budak, ‘Sıfır Atık’ israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanmasını kapsayan atık yönetim felsefesi olarak tanımlanmaktadır.

  Sıfır Atık Projesinin 2018 Şubat ayı itibariyle il müdürlüğümüzde başlamak üzere aşamalı olarak kamu kurum ve kuruluşlarında, terminallerde, eğitim kurumlarında, alışveriş merkezlerinde, hastanelerde ve büyük iş yerlerinde uygulanması planlanmaktadır. Sıfır Atık Projesi'nin bilgilendirme ve eğitim çalışmaları kapsamında il müdürlüğümüz personelleri, Çevre Mühendisi Mehmet Dinç ve Ziraat Mühendisi Adnan Kolaç tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği okullarda eğitim çalışmalarımız devam etmektedir” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle